Salut,
M-am apucant de curand sa-mi construiesc voblere, lucrurile au mers foarte bine pana la lacuire, dupa ce le-am aplicat un strat de grund, prin scufundare in recipientul cu grund (am folosit grund de binale alb de la kober), le-am vopsit cu culori tempera (reeves), iar apoi le-am aplicat un strat de lac (kober ecolac), tot prin scufundare, care a crapat. Asi vrea sa stiu daca cineva a avut o asfel de problema si ce rezolvare a gasit.
Va multumesc anticipat.
lacuirea voblerelor
(7 mesaje) (4 voices)-
Publicat acum 1 an #
-
Incearca alte vopsele. Poti si pe baza de apa, dar nu tempera, pentru ca tempera nu sunt impermeabile dupa uscare, iar cum lacul folosit este pe baza de apa este normal sa se intample efectul descris de tine.
Publicat acum 1 an # -
ce lingurite sau voblere miati recomanda pentru un pescuit la clean in luna decembrie?
eu am 14 ani si nu ma pricep ff bine.Eu am vreo 5 voblere din care 3 merg de minune adica am prins mult peste cum ar fi pastrvul si cleanu.Vreau sa pescuiesc pe somesul cald si poate la barajul de la Fantanele jud. Cluj.
Astept raspunsuri.
si inca ceva as vrea sa particip la ceva copetiti de pescuit la spinning.Eu am 14 ani si imi doresc ori sa particip la un concurs de pescuit ori sa fac parte dintr-o asociatie de pescari care organizeaza 1 data pe luna sau mai rar partide de pescuit la spinning.
Forumul WSB este defolos pt. pescarii incepatori ca mine.
Daca faceti ceva partide de spinning si mati anunta si pe mine as fi foarte multumit si fericit.
Mersi mult!Publicat acum 1 an # -
Poti incerca Salmo Hornet acuma iarna, pot fi mulinate foarte incet. Yo-Zuri Hardcore 50-SH daca mai gasesti pe undeva.
Daca ai nevoie de voblere care sa evolueze la peste 80cm-1m, atunci iti mai pot recomanda Lucky Craft Cra-Pea Deep, Jackall DD Cherry, sau voblere hand made... avem destui constructori de voblere: BUG, Tiny, Daddy....
Publicat acum 1 an # -
Conteaza daca am voblere Salmo Hornet dar doar cu o tripla?
Trebuie sa am 2 triple?Publicat acum 1 an # -
Si nu sti ceva competiti de spinning la care pot participa daca am 14 ani?
Sau ceva asociati?WSB-u nu organizeaza iesiri la spinnig?
Sau organizeaza daor pt. adulti.Eu am 14 ani si as vrea sa pescuiesc la spinning pt. ca de la 8-9 ani am inceput sa practic spinning-ul.
Si mersi pentru ajutorul acordat.Publicat acum 1 an # -
[ Conteaza daca am voblere Salmo Hornet dar doar cu o tripla?
Trebuie sa am 2 triple? ]Poti sa le folosesti linistit pe cele cu o singura tripla, modelele de 2,5 si 3 cm armate cu o singura tripla sunt foarte bune in aceaste conditii. Culoarea e de preferat sa alegi paternuri naturale.
Publicat acum 1 an #
Răspuns
Trebuie să fi autentificat pentru a publica.