Home » Stiri

WSB la Expo Aventuri 2013

12 martie 2013 Niciun comentariu Scris de wsb

Intri de ceva vreme pe situl nostru? Citesti cu sufletul la gura aventurile colegilor nostri in competitii sau in expeditiile de pescuit?

Vino de joi pana duminica la Targul Expo Aventuri, sa ne cunosti personal. Vom fi prezenti in standul Relax Spinning, impreuna cu o gramada de naluci, fire, lansete si mulinete, cu care pescuim in fiecare zi sau in care avem incredere.

Important de stiut este ca vom avea produse din toate gamele de pret, deoarece nu e nevoie sa fii milionar ca sa te apuci de spinning, e suficient sa alegi inteligent. Iat noi asta am facut: am ales cele mai bune scule in raport pret/calitate si le-am adus la un loc. Energofish, Salmo, Illex, Wright&McGill, Relax, A.SAVA-custom, Kenart, Fudo, Daiwa, Cormoran, Okuma, Strike Pro, Mann’s, Wizzard, Trokar, Van Fook. Sunt doar cateva dintre brandurile pe care le vei gasi in stand.

Mai mult decat atat, daca de obicei oamenii pun barca in apa, de data asta noi vom face invers, vom pune apa in barca. Astfel vei putea testa cu manutele tale actiunea oricarei naluci pe care vrei s-o cumperi de la noi din stand.

Te asteptam!
A.SAVA - custom

A.SAVA - custom

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.