Home » Jurnal de concurs

Cupa WFT Bicaz, Divizia Master

16 septembrie 2011 8 Comentarii Scris de wsb

Doua etape au mai ramas din cadrul Campionatului National de Spinning Neumarkt 2011, Divizia Master. Mult asteptata pista Bicaz, cu toate ca este cea mai mare din interioarele hotarelor tarii, presiunea la care au fost supusi bibanii in ultimele doua luni de zile pare sa sa fie prea mult, chiar si pentru o specie atat de agresiva. Antrenamentele precedente Cupei WFT, Divizia Open, concursul in sine, care a avut loc cu 3 saptamani mai devreme si antrenamentele neintrerupte din aceasta perioada si apa in continua scadere au lasat multi bibani cu buza umflata sau fara pofta de mancare.

Se pare ca nici rezultatele lui Robert Boanta, de acum 3 saptamani nu-i vor ajuta pe colegii nostri, majoritatea locurilor prolifice poposind acum pe uscat. Bibanii mari sunt greu de gasit, si foarte greu de pacalit, chiar daca Bicazul este notoriu pentru bibanii sai.

Biban de bicaz, Cupa WFT Bicaz

Este de asemenea prima etapa la biban din cadrul Diviziei Master unde este permisa utilizarea motoarelor termice. Gata cu povestile si ia sa vedem cum sunt formate grupele:

Grupa 1

Grupa 2

Fire intinse baieti!

8 Comentarii »

 • Spiac Jr. a scris:

  Fir intins WSB-ilor si sa stiti ca si daca sunt la mare distanta gandul imi este la voi!!! WSB 4 LIfe!!!

 • Razvan a scris:

  Ce mai faci americane ? Manca bassu’ pe la voi ? 😛

 • Andrei a scris:

  Manca!…. Da’ nu prea! :)))

 • BOANTA a scris:

  Sava “americanul ” , 🙂

 • BOANTA a scris:

  Baieti, am primit un mesaj de la un masterant, care suna ceva de genul:la gradinita te descurci ( cred ca la Open se referea)sa vedem ce faci la astia mari ?

  Pana una alta sa vedem ce fac seniorii , oare se pot ridica la nivelul incepatarilor sau da vina pe apa scazuta si locurile mult prea pescuite?

 • BOANTA a scris:

  Eu merg pe Spiac , Sabin, Cibanu, Horia , Somesan

 • WSB (autor) a scris:

  Si eu!… restu vor claca…..

 • Spiac Jr. a scris:

  Nu am mai fost la pescuit de vreo 2 saptamani jumate k nu am timp deloc….dar sper sa ies cat de curand.Bassul mananca de rupe pe vremea asta….Savo du-te fa un pipi ca esti cam palid :)) Vezi daca nu te-o acoperit noaptea Stefan in Suedia…
  Toate cele bune colegii!!!

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.