Home » Jurnal de concurs, Stiri

DIVIZIA MASTER: Avanpremiera ultimei etape. Update: grupele

12 octombrie 2011 Niciun comentariu Scris de wsb

Am mai trecut un an peste Campionatul National de Spinning Newmarkt. Iar in weekendul pe care il avem in fata, se va desfasura ultimul act al actualei editii, Cupa ENERGOFISH – WSB 2011, pe acumularea Sarulesti, jud.Calarasi, pusa in scena de clubul nostru.

Se anunta din nou un concurs foarte greu, avand in vedere vremea capricioasa din acest mijloc de octombrie, in care trecerea de la vara la toamna tarzie a avut loc in doar cateva zile. Ramane de vazut ce efect va avea asupra salailor de Sarulesti, care in ultimii anii au devenit tot mai mofturoisi in fata plasticelor concurentilor.

Pentru sfarsitul de saptamana, meteorologii anunta temperaturi diurne in jur de 1o C si nocturne ce tind inspre 0 C. Daca mai adaugam si vantul puternic din N, NE, care va bate cu 20-30 km/h, potrivit aceloriasi prognoze, incepem sa ne facem o prima imagine despre cadrul in care vor desfasura “ostilitatile”.

Dar cu vremea, nu e niciodata sigura treaba, asa incat nu ne ramane decat sa speram ca nu va fi atat de aspra pe cum se anticipeaza.

Avem din nou emotii mari la aceasta ultima etapa a Diviziei Master. Colegul nostru, Adi Spiac detine prima pozitie in clasamentul general, la 10 puncte de veteranul Ion Dumitru Paco. Asadar, o clasare pe oricare din primele 10 locuri la aceasta etapa i-ar aduce titlul de Campion National, indiferent de rezultatele obtinute de ceilalti concurenti. Hai Spiac, lupti in primul rand cu tine in acest concurs !

Dar importanta etapei finale a campionatului nu este data doar de lupta la varf, pentru titlul de campion sau pentru primele 5 locuri, care vor forma lotul national de anul viitor, ce va reprezenta Romania la competitiile internationale FIPS/CIPS. Este la fel de interesant de urmarit ce se intampla in partea de jos a clasamentului, intrucat concurentii de pe ultimele 20 de pozitii vor retrograda in Divizia Open de anul viitor.

In afara de Alex Spiac, aflat de cateva luni pe partea corecta a ocenului, adica in America si a carui atentie se indreapta deja mai mult spre competitiile de bass si de Andrei Sava, care momentan a abandonat competitiile de spinning pentru alte proiecte, doar Bogdan Cheta se afla in zona retrogradabila a clasamentului. Speram ca se va salva in aceasta ultima etapa, jucata …. ca acasa.

Ceilalti membrii ai clubului se regasesc pe locuri relativ caldute in clasament, Doru Somesan – poz.10, Adelin Avram – poz.14 si Dan David 23, chiar cu sanse pentru lotul national in cazul lui Doru, cel putin matematice.

Va asteptam la Sarulesti !

Update. Aceasta este componenta celor doua grupe:

GRUPA A

1ADRIAN ŞPIAC

3 HORIA VLASIN

5 MIHAI PREDA

7 CRISTIAN DRAGOTĂ

9 LAURENŢIU ANDRONIC

11 DAN BANU

13 RADU VLASIU

15 EUGEN GERMAN

17 CRISTIAN ANGHELINA

19 PETRE GERMAN

21 OVIDIU URSACHI

23 DAN DAVID

25 CĂTĂLIN LUNGU

28 RAREŞ BOERIU

30 ANDY ARIF

33 GABRIEL JUDEŢ

35 NICOLAE PUŞCAŞ

38 ŞTEFAN DINU

40 CRISTIAN ALBU

43 CONSTANTIN BOGDAN

45 OVIDIU PARASCANU

GRUPA B

2 ION DUMITRU

4 OVIDIU BRĂDĂŢAN

6 SEVER GROSU

8 SABIN BUZATU

10 DORU SOMEŞAN

12 MIRCEA CIOBANU

14 ADELIN AVRAM

16 SORIN LAZEA

18 CSABA IMREH

20 VIOREL MARIN

22 CONSTANTIN TELETIN

24 CRISTIAN BUNGHEZ

27 MARCEL GHEORGHIŢĂ

29 OVIDIU RISTIVAN

32 MARIUS LIVADARU

34 BOGDAN CHEŢA

37 CRISTIAN POPESCU

39 VASILE POPESCU

41 MARIUS DĂNILĂ

44 RENEL PASCU

46 MARIUS PAUL

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.