Home » Jurnal de concurs

Divizia Master – cupa Periprava ziua 1

20 aprilie 2013 Un comentariu Scris de adelin

Divizia Master a acestui an a debutat cu etapa de la Periprava, unde clubul WSB este reprezentat de 3 concurenti: Avram Adelin, vicecampion national 2012, Adrian Spiac locul 3 in anul 2012 si Ilie Grigorici, proaspat intrat din divizia Open. In urma tragerii la sorti, grupa 1 a intrat in prima mansa pe incinta cu apa tulbure, iar grupa 2 a intrat pe incinta cu apa limpede.

 

Vremea a fost frumoasa dar vantul a batut pe toata durata mansei, majoritatea stiucilor erau in stuf la depunere si in general au fost destul de mofturoase, astfel concurentii  nu au prins pesti pe masura asteptarilor.Cele mai multe exemplare – adica 13 – au poposit in barca lui Petre German iar un singur concurent a reusit “performanta” de a nu prinde nici o stiuca. Spre deosebire de anul trecut s-au prins in total doar 180 exemplare, dintre care   83 in grupa 1 si 97 in grupa 2, cel mai mare exemplar a avut 86 cm si a fost prins de catre Cristi Dragota, reprezentantul TPC.

 

Ai nostri au avut un debut modest in aceasta n dar speram ca in mansa a doua sa se schimbe radical situatia.

Un Comentariu »

  • doru a scris:

    Se anunta inca un an excelent pt WSB master, rezultatele primei etape fiind similare cu cele ale primei etape de anul trecut. Hai baietii!!!

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.