Home » Jurnal de concurs

Valea Argovei – Ziua intai

8 mai 2010 2 Comentarii Scris de wsb

Conform asteptarilor… capturile s-au lasat asteptate. Dupa o noapte cu ploaie torentiala si descarcari electrice, o dimineata calma prmitea o zi numai buna pentru pescuit.

Vanticelul de dimineata ce valurea suprafata apei ridica sperantele pescarilor pentru o zi ideala pentru pescuitul salaului. Dupa nici o ora de la inceperea mansei vremea s-a linistit, lasand loc unui soare arzator, cu o apa calma, nespecifica zonei. Aceste schimbari au insemnat capturi rarefiate, foarte putini pescari putandu-se mandri la mal cu mai mult de doi pesti punctabili.

In sectorul intai, mansa a fost castigata de Paco cu 8 pesti, totalizand 406cm, urmat de Cristian Anghelina cu 7 pesti, totalizand 368cm. In sectorul doi, mansa a fost castigata de Constantin Cojocaru cu 9 pesti, totalizand 479cm, urmat de Eugen German cu 7 pesti, totalizand 388cm.

Seara s-a incheiat intr-o atmosfera amicala la un gratar intercluburi, inecata in prea multe grade pana tarziu in noapte!

2 Comentarii »

  • catalin a scris:

    haide bre ati ramas blocati la ziua intai??

  • calone a scris:

    mai ai rabdare , li s-au umflat incredibil degetele de la pozele cu salai baietyilor , ai rabdare sa li se dezumfle si vor scrie ca amu au un deget cat tastatura 😀

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.