Home » Povesti cu pesti, Video

Pescuit la salau pe Clisura Dunarii

28 februarie 2014 5 Comentarii Scris de wsb

Pescuitul la salau pe rauri are intotdeauna un farmec aparte, iar cand vine vorba de Dunare numarul variabilelor din ecuatia localizarii pestilor creste considerabil.

Va invitam sa urmariti o noua partida de pescuit, consumata de data aceasta pe Clisura Dunarii in luna noiembrie, in care colegii nostri Adrian Spiac si Adelin Avram au confruntat o serie de conditii dificile de pescuit.

Care au fost strategiile pe care le-au urmarit in localizarea pestilor? Ce naluci se preteaza pescuitului la salau in aceasta perioada? Aflati mai jos intr-o noua emisiune Pescuit fara frontiere cu echipa WSB-Energofish!

5 Comentarii »

 • cristescu razvan dragos a scris:

  Salut,as dori sa-l intreb pe Adelin ce bat folosea la spin(eu dau doar la spin)?Vreau si eu un bat de spin pt. dunare din barca si strang informatii.Multumesc!

 • coste ghe a scris:

  Frumos baeti.Este o placere sa ma uit la voi.Se vede ca snteti esperti si va felicit pentru asta. Eu sint din zalau jud. Salaj am barca pneumatica cu motor dar nu stiu ce masuri legale trebue sa intreprind ca sa pot pescuit in Clisura Dunarii.Daca ma puteti informa.Multumesc mult.

 • Adelin a scris:

  Cand pescuiesc pe Dunare am mai multe lansete cu putere de lansare diferita, pe care le folosesc in functie de locul in care pescuiesc. Nu exista o lanseta pe care o folosesc la Dunare. De regula imi iau cam 4-5 la mine pt ca nu stiu niciodata unde o sa gasesc pestele. Pescuitul la Dunare e foarte complex, de aceea trebuie sa fi pregatit pt cat mai multe situatii. In concluzie trebuie sa ai lansete care sa arunce atat naluci de 2-3 gr., cat si lansete care sa duca la greuati mari de 80-90 de gr., sau chiar mai mult. Marca chiar nu conteaza, eu dau cu Kistler, St. CROIX, Phoenix, G. Loomis, dar tot la fel de bine poti pescui si cu alte branduri mai accesibile. Chiar nu conteaza, atata timp cat esti acolo…

 • Adelin a scris:

  Pt a pescui la Dunare ai nevoie de permis, daca ai motor mai mare de 5Hp, sau barca mai lunga de 7m, permis de pescuit, PG vizat de pol. de frontiera din zona unde vrei sa pescui si de multa atentie cand intri pe apa la vantul care se poate intetii in orice moment. Cand vorbesc de vant ma refer la zona din sus de Cazane unde vantul chiar e o problema serioasa chiar si pt ambarcatiunile mari.

 • Vasile cuzmici a scris:

  Dacă doreşti să pescuieşti la dunăre.am o casă la măcin jud tulcea.in orice perioadă contactează-mă pt. Coste ghe

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.