Home » Diverse, Jurnal de concurs, Stiri

Campionatul Mondial de Spinning – Croatia 2010. Ziua 0

27 mai 2010 Niciun comentariu Scris de andrei

De nici doua saptamani de cand s-au intors fruntasii pescuitului cu naluci artificiale din Croatia de la un antrenament de doua zile cu ploaie torentiala suntem cu totii pusi pe jar sa pregatim totul pentru rasturnarile de situatie care i-au bagat pe toti in priza la cautat de naluci noi, speciale pentru pastravii cu care urma sa se populeze chiar in ziua precedenta concursului.

Se zvonea ca rusii in zilele alocate antrenamentului au populat cu pastravi chiar din crescatoria de unde vor provenii si cei ce vor umple zona cu standurile pentru concurs. Nu este singura informatie valoroasa pe care membrii lotului au cumulat-o in timpul alocat antrenamentelor, fapt ce le-a dat strategia initiala peste cap. Sa-i placa silicoanele??!?!??!?!

Urmeaza un program incarcat cu valoare artistica pus la punct de organizatorii croati in Parcul National Krka, vineri, 28 mai urmand a avea loc antrenamentul oficial de dinaintea concursului din zilele de 29 si 30 mai.

Aventuri in Croatia_Knin

Ora zero.Intalnirea cu lotul national avea sa fie miercuri (26.05.2010) pe la ora 9 am. Fac bagajele, pun ceasul sa sune pe la 8 si somn de voie.

Ma trezeste sunetul disperat al telefonului! Robert Boanta… Cu inima sarita din piept, vad ca afara e deja lumina. Clar! Am intarziat la intalnire. Cand ma uit bine la ceas este abia ora 6 dimineata: “Ajungem mai repede. Vezi ca ne vedem pe la 7 jumate sa personalizam masinile. Pregateste materialul!”

Cu cat plecam mai repede, cu atat ajungem mai devreme, poate avem timp si de una scurta. Pe la ora 9-10 reusim sa personalizam ce mai era de personalizat si o-ntindem la drum lung.

Perfect romanesc 1

Arad, Nadlac, Szeged-Magazin pescuit, ultime cumparaturi, autostrada M2, M1, M0, M7, le fumam pe toate.

Perfect Romanesc

Magazin Szeged

Dupa 11 ore cu fundul in bancheta masinii ajungem in Croatia, localitatea Knin… Prima oprire: 10 minute pe paraul care in urma cu 2 saptamani era tulbure, in apropiere de hotelul unde aveam sa ne cazam. Fiecare da cu ce-i trece prin cap puncteaza care cum apuca in putinele minute si rapid la hotel, sa nu ne lasam asteptati.

Eliberare fara inhibitii

Cina cea de haina
Ne-am instalat in camere, iar ora tarzie care pe membrii lotului (Ion Dumitru-“Paco”, Robert Boanta, Lucian Constantin-“Gyorg”, Sabin Buzatu si Horia Vlasin) obositi dupa atat amar de drum ii surprinde visand la naluci castigatoare, pe mine ma surprinde la tastatura.

Programul de joi a dat peste cap timpul alocat antrenamentelor suplimentare, dar tineti aproape de Echipa de Spinning a Romaniei pentru noi informatii si secrete chiar de la fata locului.

Multumim sponsorilor Abrevis, Energofish, Artmatch, Cabelas pentru nalucile si echipamentul pus la dispozitia lotului.

Articol preluat de pe www.lrs.ro/blog .

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.