Home » Jurnal de concurs

Campionatul mondial de spinning 2016, Irlanda – Prima zi

8 octombrie 2016 Niciun comentariu Scris de wsb

Astazi s-a dat startul oficial in cel de al noualea Campionat Mondial de Pescuit la Rapitori cu Momeli Artificiale din Barca sub egida FIPS & CIPS, ce se desfasoara in Irlanda, pe Lough Ree, in perioada 5-9 octombrie !

14641896_1835460206683951_8652559065754669512_n

 

Romania este reprezentata la aceasta competitie de echipele formate din colegii nostri Robert Boanta – Andrei Sava si Eugen German – Petre German, in urma selectiei efectuate prin campionatul national de pescuit din barca la pesti rapitori, organizat de LRS in parteneriat cu AGVPSR. Echipa nationala este condusa de Lucian Constantin (Gyorg), de pe pozitia de capitan de echipa si Rares Boeriu – team manager si este insotita de mai multi sustinatori din tara si din Irlanda.

Daca in antrenamentele oficiale, de joi si vineri, vremea a fost deosebit de vantoasa si schimbatoare, astazi s-a imbunatatit considerabil. Astfel, in prima mansa baietii nostri au avut parte de conditii meteorologice foarte bune, cu cer variabil si vant foarte slab, cum rar se vede in Irlanda.

 

Uraganul din antrenamente

Uraganul din antrenamente

Dimineata unei zile perfecte

Dimineata unei zile perfecte

 

Dar nu despre vreme dorim sa vorbim, ci despre evolutia ireprosabila a colegilor nostri care  au fost astazi pe val. Echipa Robert Boanta – Andrei Sava a punctat cu 23 de stiuci, obtinand locul I la individual in clasamentul primei manse. Echipa Eugen German – Petre German a capturat la randul ei 12 stiuci, clasandu-se pe locul 6 la individual.

In clasamentul pe natiuni, Romania conduce cu 7 puncte, urmata de Ucraina cu 8 puncte (un loc 3 si un loc 5 in clasamentul pe echipe) si Belarus, pe pozitia a treia cu 17 puncte (locurile 8 si 9 in clasamentul pe echipe). Dupa cum se vede, va iesi campiona mondiala tara participanta care va obtine media cea mai buna in clasamentul pe echipe din cele doua manse.

 

Clasament pe natiuni - Mansa I

Clasament pe natiuni – Mansa I

 

Clasament pe natiuni - Mansa I

Clasament pe natiuni – Mansa I

 

Fire intinse pe maine in mansa a doua ! Hai Romania !!!

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.