Home » Jurnal de concurs

Campionatul mondial de spinning 2016, la final

9 octombrie 2016 Niciun comentariu Scris de wsb

In mansa a doua situtia s-a rasturnat complet fata de ieri. Locurile unde s-a prins peste s-au aflat repede, iar cei care au beneficiat de barci dotate cu motoare puternice au fost in avantaj.

In atari conditii, baietii nostri s-au clasat pe locurile 16 respectiv 22 in clasamentul mansei a doua. In consecinta, in clasamentul general pe natiuni Romania cade de pe locul 1 pe 4, ratand podiumul la numai 4 puncte.

Campiona mondiala de anul acesta este Ucraina, cu  un total de 19 puncte, care a capturat in total 45 de pesti (locurile 3 si 5 in mansa I, respectiv 4  si 7 in mansa a doua, in clasamentul pe echipe). Argintul revine Belarusului cu 29 de puncte din 37 de pesti ((locurile 8 si 9 in mansa I, respectiv 3  si 9 in mansa a doua), iar bronzul nationalei Lituaniei cu 41 de puncte din 42 pesti (locurile 2 si 31 in mansa I, respectiv 2  si 4 in mansa a doua).

Dupa cum se vede, nationala noastra a prins mai multi pesti decat campioana mondiala, insa nu a fost suficient ca sa compenseze clasarea mai putin fericita din mansa a doua.

fullsizerender

Clasamentul general

Clasamentul general

Clasamentul general

 

Ucraina, campioana mondiala 2016

Ucraina, campioana mondiala 2016

Delegatia Romaniei la mondialele de spinning, Irlanda 2016

Delegatia Romaniei la mondialele de spinning, Irlanda 2016

Felicitari baietilor nostri pentru rezultatul deosebit ! Data viitoare cu siguranta va fi si mai bine !

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.