Home » Diverse

Urmareste live Bassmaster Classic!

3 martie 2016 Niciun comentariu Scris de wsb

In acest weekend, mai exact incepand de maine 4 martie si pana duminica 6 martie, are loc cea mai importanta competitie de pescuit la bass din lume: Bassmaster Classic.

boats-preview

Locatia din acest an, Grand Lake O’ The Cherokees este aceeasi cu cea din 2013, anul in care marele premiu a fost revendicat de Cliff Pace. Un lac ce tine exemplare impresionante de bass si este locatia ideala pentru o competitie de asa anvergura.

Castigatorul din acest an va incasa un cec in valoare de 300.000$. Este un concurs in care nu se aduna puncte in clasamentul anual, asa ca batalia se da doar pentru primul loc.

randy-howell

Riscurile asumate de fiecare pescar in parte sunt mult mai mari acum, facand din aceasta competitie o batalie cu rasturnari spectaculoase pana in ultimul moment. Fiecare concurent vrea totul sau nimic.

Cum puteti urmari LIVE Bassmaster Classic?

1. In direct, de pe apa
2016 este al doilea an in care putem urmari acest concurs in direct, din barcile pescarilor.

jason-christie-docks

In fiecare din cele 3 zile de concurs, 12-15 barci vor avea cameramani cu ajutorul carora se vor transmite in direct capturi si secvente de pe apa timp de 6 ore (un nou record pentru o competitie de pescuit).

Vom avea sansa sa urmarim in timp real cele petrecute pe apa, deciziile luate de pescarii profesioniti, naluci folosite, locuri abordate si evident driluri cu bassi adevarati.

Puteti urmari Bassmaster LIVE aici.

fishing-docks

2. Urmarind blogul
Pe langa streamingul live, blogul Bassmaster va fi o sursa constanta de noutati si imagini de pe apa. O echipa de fotografi si jurnalisti vor urmari in permanenta concurentii si ne vor tine la curent.

classic-launch

3. Cantarirea oficiala, tot in direct
La finele zilei de pescuit are loc cantarirea oficiala in fata publicului. Ea poate fi vizualizata aici.

Bassmaster LIVE va fi disponibil in fiecare zi din acest weekend (inclusiv vineri) incepand cu ora 15:30 a Romaniei.

bass-boat-iaconelli

Cum diferenta de fus orar ne avantajeaza, va sfatuiesc sa iesiti la pescuit in timpul zilei, iar seara sa va delectati urmarind Classic-ul.

Voi pe cine pariati?

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.