Home » Jurnal de concurs

Colibita, prime insemnari

7 iunie 2008 8 Comentarii Scris de wsb

Dupa aproape 500 de kilometri prin maruntaiele Ardealului am ajuns in sfarsit la Colibita. Am instalat rapid noua tabara oficiala WSB Gipo si am iesit pe apa.

Prognoza pesimista de pe accuweather.com (ploaie mocaneasca) a fost infirmata de un soare staruitor in dupa-amiaza de vineri.

O locatie extraordinara, pe masura eforturilor organizatorilor, care nu au precupetit nici un efort pentru ca lucrurile sa iasa bine. Ca o surpriza de ultim moment, o populare cu pastravi punctabili operata cu doar doua zile inainte de concurs lasa sa se intrevada sanse mai mult decat teoretice pentru capturarea unui exemplar salmonid in cele trei manse ale concursului.

Dupa tragerea la sorti, lucrurile stateau cam asa:
grupa A in sectorul 1
grupa B in sectorul 2
grupa C in sectorul 3.

Stefan cu Razvan si cu Giani urmau astfel sa intre pe sectorul 1, iar Doru, singur printre bertilosii si cepereii din sectorul 2. Caius, pierdut undeva pe drum nu intra in socoteala acestei etape.

Sambata, rasaritul ne-a prins pregatindu-ne pentru a intra pe apa. Vremea buna infirma din nou prognozele, fapt ce dovedeste inca odata ca adjectivul probabil este perfect justificat in meteorologie.

MANSA 1

In sectorul 1, cel mai bine clasat este Sorin Lazea cu 5 pesti de masura, urmat de Stefan Tudose WSB, Razvan Mihuta WSB si Vasile Steopei ESC.
Pe sectorul 2, in conditii mult mai austere, Doru Somesan puncteaza cu un clean de 21 de centimetri. Din ce am auzit pe mal, exista un pescar care a punctat cu doi pastravi, o premiera absoluta pentru Turneul Aventuri la Pescuit.
Sectorul 3, mai darnic in capturi ii are pe primele locuri pe Dorin Cozma (Bunicu) cu 12 capturi, Gyorg si Radu Vlasiu cu cate 11 capturi.

Deocamdata atat de la Colibita, Razvan Mihuta si Stefan Tudose va pupa pe basca si se retrag pentru un gulas ardelenesc adevarat, mmmmmmm! pentru a prinde puteri in mansa a doua.

8 Comentarii »

 • Spiac a scris:

  Ultimele stiri: Mansa a doua pune probleme baietilor, intrati intr-un sector mai dificil. Puncteaza doar Razvan cu doi cleni ( locul 7 in mansa 2) si Doru cu unu.
  Momentan cel mai bine sta “Bunicu” Cozma, cu doua locuri 1. Revenim cu noutati.

 • Sava a scris:

  :((( Vreau si eu :(((

 • antrenorul a scris:

  Baieti !!!
  Nu va pierdeti speranta.
  Trebuie pregatita schema interactiva ptr planul tactic de exceptie nr. 2
  Vom include si variatiile zonale din planul tactic nr. 1
  Antrenamentele vor incepe din 12.06.2008
  P.S.
  Fotografiati-l pe “Bunicu” ptr a va prezenta la antrenamente cu trasaturi fizionomice similare.
  Succes !!!

 • Sava a scris:

  Bunicu le-a dat omoru si cea de-a 3-a mansa. N-a prins decat 20 de pesti punctabili :O:O, deci doar 20 de pesti punctabili. Cine stie stie…

 • Spiac a scris:

  Rezultate finale Cupa Jaxon Colibita:
  locul 1. Eugen Cozma
  2. Ovidiu Bradutan
  3. Sorin Lazea
  4. Ovidiu Ristivan
  5. Eugen German

  Baietii de la WSB sunt rugati sa se prezinte de urgenta in biroul antrenorului.

 • Sava a scris:

  E gata sucul de morcovi?! Ca venim!

 • kelobass a scris:

  deci e gata sucul de morcovi?

 • robert boanta a scris:

  bine ca nu am venit ca ma omora si pe mine bunicu si dupa aia veneau cu castravetele la birou(feliat stati linistit)pentru hidratare

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.