Home » Jurnal de concurs

Belis, 3 in 1

15 iulie 2008 6 Comentarii Scris de wsb

Daca anul trecut a scazut la doua, anul acesta Cupa Celor 3 lacuri s-a tinut pe unul singur, lacul Belis.

Cum penultima etapa desfasurata pe Colibita ne-a gasit intr-o formula stirbita, cu multe absente, Belisul ne-a oferit ocazia de a reveni in echipa completa. Caravana s-a dublat, incluzand frati, surori, neveste, prietene si multi altii, toti promotori ai trendului WSB.

O parte am ajuns vineri dimineata, iar cealalta dupa-masa. Am intrat rapid pe apa, in afara sectoarelor de concurs, sa ne incercam “ganganiile” si pentru a face a mia oara selectia nalucilor prinzatoare. Clenii erau in bataie, majoritatea urcati pe rau, cei ramasi insa foarte mofturosi.

Dupa o strategie minimala conturata in cele cateva ore de antrenament, ne-am indreptat catre locul de campare pentru montarea taberei GIPO, urmand ca inspre seara sa napadim asupra micilor si gratarelor puse la dipozitie de catre divizia culinara WSB.

Cu stomacul plin, caterinca s-a derulat pana noaptea tarziu…

A doua zi, putin dupa 5, incepe serenada ceasurilor desteptatoare. Barcile incep si ele sa se umple de baterii, sonare, truse si gramezi de bete. Se apropie startul primei manse!

In sectorul 1 urma sa intre grupa B, unde-i aveam pe Razvan, Robert si Giani. In 2, grupa C unde era Doru, iar sectorul 3 revenea grupei A, Andrei, Adi si stefAn.

Mansa I aduce doua locuri 1, lui Adi si Razvan, fiecare cu 9 cleni. Puncteaza si Doru si Andrei, amandoi obtinand un loc 8. Robert iese pe 11, cu un peste. Restul promit sa se revanseze in mansa 2.

Gulasul si caldura pranzului isi spun cuvantul si imping membri WSB catre un nou debut, baia intre manse.

Chiar daca puncta numai cleanul si pastravul, unii concurenti au ales somnul… Analiza situatiei ne-a dus la concluzia ca este o specie care se cere introdusa in grila de punctare, macar de anul viitor.

Apele reci ale Belisului ne racoresc si ne arunca cu pofta de lupta in cea de-a doua mansa. Aici dam de cleni si mai apatici, mai mofturosi, mai greu de pacalit.

Reusim insa sa punctam cu totii. Spiac pacaleste 6 cleni si obtine astfel locul 2 in mansa, marindu-si sansele la titlu. Boanta, prinde 4 pesti si un loc 4 in mansa. Razvan, ajuns pe sectorul 2, probabil cel mai dificil, prinde numai doi cleni si cade pe 9. Doru ia 6 cleni si un loc 4.

Astfel dupa primele 2 manse, in clasamentul general conducea Spiac cu 3 puncte, urmat de Adelin Avram cu 5 puncte, Sabin Buzatu si Ion Dumintru , fiecare cu cate 6 puncte. Razvan era si el in primii zece, Doru pe 12, iar Andrei pe 18.

Dupa cina copioasa, somnul da tarcoale din nou, iar noaptea trece repede.

Dimineata ne prinde iarasi echipand barcile. Intrat in sectorul 1, Doru iese pe 3 cu doi cleni, obtinand astfel locul 10 in clasamentul final. Razvan puncteaza si el si ajunge pe locul 12 la general.

Ultima mansa ii trimite pe Sava, Spiac si Tudose in sectorul 2. Dupa indelungi cautari, in ultimele 2 ore, Spiac reuseste sa pacaleasca 3 cleni si obtine astfel locul 1 in mansa, fapt ce-i asigura castigarea Cupei Belis.

Frumusetea lacului si eforturile organizatorilor au facut deliciul acestui concurs. Etapele de clean iau insa sfarsit aici, urmand amicul anului trecut, Mister BIBI.

Pe curand, sau mai bine zis, pe Alesd!

Imagini de la concurs, gasiti in Galerie.

6 Comentarii »

 • kelobass a scris:

  mai bine zis pe gilau/tarnita/floresti

 • Spiac a scris:

  3 Lacuri reloaded?

 • boanta robert a scris:

  DACA STOPEI NU CIORDEA PESTELE TRE SA RECUNOASTEM CA RAZVAN URCA PE 10,DORU PE 11 , BONDREA PE 12, SI PE 20 ERA BREI NU STOPEI.PACAT CA NU AM REACTIONAT LA TIMP DAR NU CREDEA CA UN PESTE POATE INFLUENTA ATAT CLASAMENTUL.I-MI CER SCUZE,DATA VIITOARE VOI FI MAI PROMT

 • boanta robert a scris:

  GARANTAT LA TREI LACURI?

 • Spiac a scris:

  Personal n-am vazut nimic oficial, asa ca pentru moment ramane la statutul de zvon.

 • razvan a scris:

  Deci pe Alesd sau in alta parte ? 2-3 august sau altadata ? Deocamdata nu am vazut niciun anunt oficial, nicio lista de inscrieri, nimic. Tacere totala !

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.