Home » Jurnal de concurs

Argova – day 1

17 mai 2008 2 Comentarii Scris de andrei

Prima mansa aduce foarte putine capturi punctabile si multe gherle. In general s-au prins mult mai mult pesti decat arata foile de arbitraj, din pacate insa 80% intre 20-38cm.

La finalul mansei WSB Team se situeaza in felul urmator:

In grupa 3, intrati in sectorul 2 puncteaza Giani cu 5 salai, insumand 226 centimetri, locul 4 pe mansa. Urmeaza subsemnatul cu acelasi numar de capturi insa mai putini centimentri si locul 5 pe mansa. Sorin si Razvan prind cate un salau situandu-se astfel pe locul 15, respectiv 18.

Pentru Grupa 2, sectorul 3 este si mai putin darnic in capturi. Doru reuseste capturarea a 3 salai, urcand pe locul 3 in mansa. Caius si Robert nu reusesc insa sa puncteze.

Dupa prima mansa moralul concurentilor este destul de scazut, avand in vedere diferenta fata de ceea ce s-a intamplat anul trecut, cand populatia piscicola a Argovei era mult mai bine reprezentata.

In mansa a doua festivalul gherlelor continua. Pestii punctabili nu mai sunt de gasit unde se aflau in prima mansa. Mansele se castiga astfel cu cate 2-3 pesti punctabili. Doru si Giani puncteaza fiecare cu cate 2 salai, asigurandu-si astfel sanse reale la titlu. Eu, Razvan si Sorin punctam fiecare cu cate un salau si ramanem in carti.

Unii care dupa prima mansa erau pe cai mari, dau gherla in mansa a doua. Prin urmare inca nimic nu e sigur, urmand in mod cert alte rasturnari de situatie in cea de-a treia mansa, cu atat mai mult cu cat maine se anunta vant de 24km/h, ceea ce pe Valea Argovei inseamna valuri de peste 1m.

Rezultatele mansei 1 le gasiti in galerie. Cele din mansa 2 nu s-au afisat datorita unei erori care inca se corecteaza.

2 Comentarii »

 • WSB a scris:

  Flash news: Rezultate finale Cupa Valea Argovei:
  Locul 1: Doru Somesan (WSB)
  Locul 2: Giani Tatu (WSB)
  Locul 3: Eugen German (Drill)
  Locul 4: Andrei Sava (WSB)
  Locul 5: Ciprian Diaconu (MOC)
  Asadar 3 in primii 4. Felicitari baieti!

 • Johnny Bravo a scris:

  felicitari WSB!

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.