Home » Jurnal de concurs

Cupa stiucilor, Uzlina

21 septembrie 2008 Niciun comentariu Scris de wsb

Penultima etapa a Turneului AVP s-a scurs cum nu se putea mai rau pentru noi. Desi semnele intalnite pe drum ne indicau acest lucru, ambitia de WSBist ne-a impins pana in inima Deltei, la Uzlina.

Absenta stiucilor capitale a fost compensata de mesele copioase de la complexul Cormoran. Conditile meteo preconizate au fost departe de realitate.

Sambata incepe cu un soare arzator, fara nici o adiere de vant. Singurii care reusesc sa puncteze sunt concurentii din sectorul 3, in 2 inregistrandu-se gherla generala.  Spre sfarsitul zilei norii isi reintra in drepturi, urmand o scurta repriza de ploaie deasa. Sectorul 3 devine astfel mult mai darnic in capturi. Sectorul 1, situat in aceeasi incinta cu sectorul 2(apa tulbure) confirma asteptarile prin cea de-a doua gherla generala.

Duminica urma ultima mansa pe sectorele 1 si 2, unde posibilitatea unei capturi parea o utopie. La finalul mansei se inregistreaza totusi 4 capturi: 3 in primul sector si una in al doilea. Cei trei din primul sector urca automat pe podium(Arif, Cox si Paco), iar Masivu(sectorul 2) cu o gherla in sectorul 3 intra in puncte.  Satuli de stiuci decidem sa amanam plecarea acasa pentru a ne delecta cu putin pescuit la salau pe Dunare.

Momentan parasim Tulcea si ne indreptam in viteza catre Crisan.
Revenim cu poze…poate chiar si cu pesti!

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.