Home » Jurnal de concurs, Stiri

Cupa Ligii editia a VII-a: Sarulesti 2015 revine WSB

10 mai 2015 5 Comentarii Scris de wsb

Daca ieri a fost o zi dificila, astazi dificilul a trecut la nivelul urmator. Vremea si-a pastrat tendinta schimbatoare, iar salaii au devenit si mai mofturosi.

Unii au “nimerit” pe loc cu pesti de la inceputul mansei, cum este cazul echipei Albu & Dorian, care au gasit un colt de drum cu cocioc chiar si unde unii se jurau ca nu exista asa ceva… dar l-au gasit :). Altii s-au plimbat toata mansa, cazul Somesan & Spiac, si au ciupit cate 1-2 pesti de pe fiecare loc, dar au scos suficienti centimetri pentru a-i surclasa pe Albu & Dorian.

Echipa Spiac& Somesan spun ca salaii erau chiar pe praguri, adica nici la baza lor, nici pe varful lor, ci undeva pe caderile abrupte. S-au pozitionat in asa fel incat sa poata prinde cat mai mult din lungimea pragurilor de la apa mica, iesind la mal cu victoria concursului sponsorizat de Big Fish, adjudecandu-si un motor electric HASWING si un premiu in bani de 4500 lei.

Imreh Csabi nu s-a lasat mai prejos nici astazi, sporindu-si centimetri pentru cea mai mare captura cu un salau de 83cm.

IMG_4083

IMG_4079

20150508_111611

IMG_4081

 

 

Pentru mai multe detalii despre calasamentul final :

20150510_180445

IMG_4088

IMG_4092

IMG_20150510_180241

5 Comentarii »

 • zamfi a scris:

  Bravo baieti ! Un concurs interesant pe care l-ati castigat cu onor.Cu siguranta doi din cei mai talentati pescari care ii are Romania.Felicitari!

 • Stefan a scris:

  Doru a reinceput sa mearga la sala, cred, la cat de relaxat tine de sicriu. Oricum, e mai bine sa ingroape de la inceput sperantele unora. Carora le transmitem cu drag: baieti, nu mai sunteti singuri in curtea scolii.

 • Catalin a scris:

  Bine Doruuuuu !!! Cand tzese tzese !! Asta e ! ;))))))

 • Liviu Voicu a scris:

  Felicitari baieti! A fost un concurs frumos dar in acelasi timp foarte greu, in final doar 4 echipaje din 35 au reusit sa isi prinda toti pestii, cate 10 pe fiecare mansa!

 • Sorin a scris:

  Felicitari baieti! WSB revine in forta!

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.