Home » Diverse, Jurnal de concurs

Sarulesti Cupa Ligii, editia 2015, mansa 1

9 mai 2015 Niciun comentariu Scris de wsb

LRS a ajuns la a 7-a editie a Cupei Ligii, anul acesta desfasurandu-se pe Sarulesti. Din cauza interesului crescut, numarul de 30 de echipe participante a trebuit suplimentat la 35.

Chiar daca vremea a fost schimbatoare, inorata si ploaie de dimineata, soare si vreme buna spre pranz, pestii au cooperat, pe langa specia vizata prinzandu-se si foarte mult somn si biban. Iar cand spun biban nu ma gandesc la bibabeii de 20-30cm care ii intalnesti pretutindeni, ci la bibani de 35-45cm, bibani adevarati, devoratori de gume XXL.

Mansele de 8 ore, sunt solicitante, dar te motiveaza sa pescuiesti pana in ultimul moment, fiind posibile schimbari radicale ale clasamentului pana in ultimul moment, punctandu-se doar primii 10 pesti.

Barci au fost de toate dimensiunile si motoare de toate puterile. Apa scazuta a pus probleme la rampa celor cu barci mai mari, dar cu putin efort au reusit toti sa lanseze barcile la apa.

IMG_7646

IMG_4072

IMG_4070

IMG_4068

IMG_4066

IMG_4062

 

Cei doi WSB-ei participanti la aceasta etapa, Spiac si Somesan s-au clasat pe locul doi in prima zi, dar fiind batute deja toate locurile, ziua de maine cu siguranta se va lasa cu surprize placute pentru unii si neplacute pentru altii. Locul intai a fost ocupat de Cristi Dragota & Imreh Csaba, echipa care a prins si marea captura pentru prima zi, si anume un salau de 77cm, locul 3 fiind ocupat de Cristi Anghelina & Cristi Hurjui.

Doar primele 8 locuri au prins 10 sau mai multi salai astazi, semn ca ziua de maine va fi una foarte dificila.

20150509_172855

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.