Home » Jurnal de concurs, Stiri

Gala Spinningului Românesc 2011

12 decembrie 2011 5 Comentarii Scris de wsb

Gala Spinningului Romanesc, desfasurata sambata, 10 decembrie in organizarea Ligii Romane de Spinning, a incheiat in mod oficial anul competitional 2011 pe partea de pescuit sportiv cu momeli artificiale.

Principalul moment al serii a fost premierea performerilor Campionatului National de Spinning Newmark 2011, cu cele doua divizii ale sale, precum si a celor care au reprezentat cu cinste Romania la competitiile internationale organizate de Federatia Internationala de Pescuit Sportiv.

Au fost premiati, in primul rand, membrii lotului national care au reprezentat tara noastra la Campionatul Mondial de pescuit cu naluci artificiale de pe mal, ce a avut ca tinta pastravul, desfasurat in Italia, pe raul Nera.  Lotul a fost compus din Adrian Spiac, Sabin Buzatu, Cristian Anghelina, Sorin Moldovan si Ovidiu Ristivan.

In continuare, au fost premiati vicecampionii mondiali de la Campionatul Mondial de pescuit cu naluci artificiale din barca. Cei care au reprezentat cu onoare Romania la aceasta competitie au fost Laurentiu Andronic, Ion Paco Dumitru, Doru Somesan, Horia Vlasin si Ovidiu Bradatan

S-au acordat, de asemenea, premii primilor 5 clasati in Campionatul National de Spinning de pe mal, si anume 1. Ionut Marinuc, 2. Alexandru Marinuc, 3. Gabriel Judet, 4. Ovidiu Osorhean, 5. Paul Trestian. Acestia vor forma lotul national care va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de pescuit de pe mal cu momeli artificiale la pastrav din Polonia, in luna mai 2012.

Au fost premiati primii 5 clasati in Divizia Open a Campionatului National de Spinning Newmarkt:

1. Robert Boanta, campion al diviziei open 2011;

2. Alexandru Dima;

3. Teodor Nastase;

4. Adrian Cenusa;

5. Cristian Rizea.

Cel mai important moment al serii l-a constituit premierea primilor 5 locuri ale clasamentului Diviziei Master a Campionatului National de Spinning Newmarkt:

1.Adrian Spiac, campion national 2011 – 500 Euro;

2. Ion Paco Dumitru, vicecampion national 2011 – 300 Euro;

3. Horia Vlasin – 200 euro;

4. Ovidiu Bradatan – 150 Euro;

5. Mihai Preda – 100 Euro.

Cei cinci vor alcatui lotul national de spinning din barca si vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial din Egipt, ce urmeaza sa se desfasoare in aprilie 2012, urmarind cel mai mare peste de apa dulce, bibanul de Nil.

Clubul West Spinning Brigade a fost distins cu titlul de cel mai bun club, pentru al treilea an consecutiv. Clasamentul cluburilor s-a efectuat prin cumularea rezultatele celor mai buni 3 sportivi ai fiecarui club in 2011. Pentru WSB acestia au fost Adrian Spiac – locul 1, Doru Somesan – locul 7 si Adelin Avram – locul 9 in clasamentul general al Diviziei Master.

A fost un eveniment reusit, la care a participat multi pescari cu state mai vechi sau mai noi in spinningul de competitie si nu numai, insotiti de prieteni, reprezentanti ai presei scrise si ai televiziunilor de profil si ai sponsorilor campionatului. Iar berea Neumarkt a curs in valuri.

In sfarsit, sponsorul campionatului 2011 – Neumarkt s-a declarat multumit de colaborarea cu Liga Romana de Sapinning si a decis sa sustina spinningul romanesc si in 2011.

Multumim si pe aceasta cale Newmarkt pentru ca a sprijinit desfasurarea aceastei competitii sportive, precum si participarea reprezentantilor Romaniei la competitiile internationale din 2011 si speram intr-o colaborare de durata.

De asemenea, multumim si pe aceasta cale celorlalti sponsori sau parteneri care au fost alaturi de noi

in acest an:

Romtelecom

Abrevis

2ACTIVES

Arrow International

Best for Fishing

Cabela`s / NAUTIC LIFE

Energofish

Hotel „ULTIMA FRONTIERA”

Rapture

Aventuri la Pescuit

Fishing & Hunting Channel

InfoPescar TV

Pescuit și Vânătoare TV

Revista lu` Peste

SuperPescar

Fir intins tuturor si sa ne revedem cu bine in 2012 !

5 Comentarii »

 • Adelin a scris:

  Feliciari campionilor!!!! Au fost mai buni si isi merita laurii!

  BRAVO BAIETI!!!!

 • florin a scris:

  felictari campionilor.

 • Vali a scris:

  Felicitari 🙂

 • bumbu a scris:

  Felicitari !!!:D

 • cornel a scris:

  Felicitari baieti

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.