Home » Jurnal de concurs

Locul 3 la Cupa Rapture Trout Area 2017

10 aprilie 2017 Niciun comentariu Scris de liviu

In primul rand trebuie sa spunem ca “Trout Area” este un curent nou in spinning-ul de competitie. Este nou pentru noi, pentru ca in Japonia aceste tipuri de competitii se desfasoara de mai multe decenii.

Trout Area inseamna defapt pescuitul sportiv pe iazurile artificiale de pe langa pastravariile construite special pentru a atrage in randul clientilor si pescarii sportivi. Trout Area s-a impus destul de rapid in tari precum Rusia, Ucraina, Italia si in altele, dintr-un motiv simplu: sezonul de pastrav este destul de scurt, iar acest gen de pescuit la pastrav se poate practica si in afara sezonului legal.

IMG_0957

IMG_1038

IMG_1169

IMG_1175

La prima vedere veti crede ca este o simpla joaca intr-un bazin cu pastrav si foarte banal sa scoti pastrav dupa pastrav, dar nu este asa, dupa 1-2 pesti prinsi cu un tip de naluca, acea naluca nu va mai incita niciun peste in urmatoarele zeci de lanseuri, iar aici cred ca este frumusetea acestui stil. Trout Area este un pescuit extrem de tehnic si spectaculos, iar cine se adapteaza cel mai repede si gaseste naluca potrivita are sanse mai mari de castig.

IMG_1171

IMG_1170

In acest an Trout Area Romania organizeaza un campionat pilot format din doua concursuri de calificare, de unde se vor califica in finala cate 6 sportivi.

La prima etapa Cupa Rapture, desfasurata pe iazul Pastravariei Varsag, jud. Harghita, sportivii WSB prezenti la acest concurs au reusit sa intre toti in primii sase, rezolvand astfel calificarea in finala inca din prima etapa. Astfel primii sase calificati sunt in ordine:

Locul 1 – Gabi Judet – Translvania Pike

Locul 2 – Mircea Andras – Transilvania Pike

Locul 3 – Janos Kovacs – WSB

Locul 4 – Bogdan Badiceanu – Aqua

Locul 5 – Tihamer Osvath – WSB

Locul 6 – Liviu Voicu – WSB

IMG_0869

IMG_0906

 

Urmeaza Cupa Herakles Trout Area pe iazul Pastravariei Campul Cetatii, unde, cu siguranta, vom fi prezenti si acolo!

 

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.