Home » Jurnal de concurs

Periprava, Master 2012 – Mansa 1

21 aprilie 2012 Un comentariu Scris de wsb

Din pimele informatii, aflam ca stiucile, chiar daca ataca aproape tot ce le trece pe la nas… nu se prea lasa agatate in nalucile concurentilor.

Ma voi referi la cele doua incinte pe care se pescuieste cu incinta cu apa limpede(bazinul nr.9) si incinta cu apa mai tulbure (bazinul nr.8)

Incinta cu apa limpede, spun arbitrii, ca au masurat mai mult peste decat in in incinta cu apa mai tulbure. S-a prins stiuca la toate tipurile de naluci cu care au pescuit concurentii. Vom incerca sa aflam in schimb care au fost cele mai prinzatoare naluci. Dar din primele informatii… concurentul cu cele mai multe stiuci la ora actuala(14:00) (nu dam nume)… s-a bazat pe naluci soft.

Ba mai mult din informatii sigure am aflat ca s-a batut recordul la cea mai mare captura, si anume o stiuca de 105cm(pana acum recordul era o stiuca de 101cm prinsa la Sarulesti) prinsa de Eugen German, in direct, pe sticla, la PV TV.

Vremea a fost… ba inorata, ba insorita, ba cu vant, dar, foarte important , fara ploaie. Ploaia a iesit din ecuatia meteo de astazi, spre bucuria concurentilor.

In programul de dupamasa se prevede concursul de casting sponsorizat de FishShop si, se zvoneste ceva despre o mica demostratie la darts.

Pana revenim cu clasamentul primei manse puteti sa va delectati cu cateva imagini de la Ultima Frontiera.

Clasamentul dupa prima mansa:

Si mai multe poze!

Un Comentariu »

  • Ungureanu Marian a scris:

    Fortza calule!!!!!!

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.