Home » Stiri

EXPO AVENTURI 2013 – editia de primavara

14 martie 2013 Un comentariu Scris de wsb

Astazi nu am reusit sa ma perind prea mult prin “targ”, asa ca am pozat ce-am putut mai aproape de casa, mai aproape de standul nostru.

Cat am reusit sa vad in schimb pe la alte standuri, sunt suficiente noutati, cu care sper sa va updatez zilele urmatoare, iar daca nu va incanta noutatile, cu siguranta va v-a incanta experienta de a gasi toate produsele pe care le puteti vedea in Romania, sub un singur acoperis.

Ca si rodbuilder ma atrag intotdeauna lucrurile faurite manual, meticulos, iar mai meticulos decat operele lucrate manual de Alexandru Blaj, “consatean”, din Arad, nu tin minte sa fi vazut live vre-odata.

 

In acelasi stand este prezent si unul dintre cei mai cunoscuti “cutit” builderi din Romania, si anume Cristi Soimosan, intamplator tot Aradean, care prezinta cutite unicat lucrate manual, pe cele mai diverse oteluri, de prin intreaga lume.

 

ORIZO, se pare ca sunt nelipsiti de la targurile de specialitate, nu doar in Europa ci si in Romania. Ii regasim in fiecare an cu aceiasi bocanci de cea mai buna calitate.

 

Si acum sa revenim la standul nostru, Relax… Unde, asa cum am promis… “Am pus apa in barca”, iar in apa am scapat si 4 stiuci, ratacite de la Nucet. Aici Adi Spiac a prezentat unele dintre nalucile sale preferate pentru pescuitul stiucii si pescuitul cleanului. Este impresionant sa vezi evolutia nalucilor pe care ti le doresti inainte de a le cumpara.

Tot la noi veti gasi si cele mai multe gume Relax pe care le-a vazut acest targ de la aparitia sa, Mann’s, Wizzard. Printre altele, deja faimoasele carlige FUDO, Trokar, Van Fook si uzualele Wizzard. Ca si gama de naluci, voblere, veti gasi cele cu care pescuim uzual, si anume Salmo, noi venitele Kenart, care sunt la cele mai bune preturi, Strike Pro, orcilante Energo (Dollinger si Irlandeza), Berti, fire Daiwa, Gamakatsu si Tuff Line.

Ca si lansete, veti gasi o gama variata de la Wright&McGill, Daiwa, Cormoran si Okuma, iar ca si mulinete, o gama variata de Okuma, Cormoran si binecunoscutele Daiwa.

 

Un Comentariu »

  • adyy a scris:

    Bunicei bocancii Orizo!

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.