Home » Diverse, Uncategorized

Batrana Doamna

26 iunie 2010 6 Comentarii Scris de stefan

Daca ma intrebi acum in ce divizie joaca, habar n-am. Si sincer, nici nu prea are importanta.

Cand eram mic, UTA era un cartier, o statie de tramvai- prima de la gara. Mult timp a insemnat pentru mine o statuie (a lui Petschovsky cred), pe care o vedeam ori de cate ori mergeam in Vlaicu, la Lulu. Mai tarziu am aflat ca de fapt UTA inseamna Uzina Textila Arad, si ca- evident, nu?- pe langa faptul ca e o echipa de fotbal, e si o fabrica.

Desigur, am avut si eu perioada mea de huligan. Am avut dimineti de duminica in care taica-mio ma ducea la meciuri. Era perioada de glorie a lui Vanatoru. “- Taieeee-l Vaaanaaaaa!” atentau tribunele la tibia adversarului, impingand bietul nostru jucator la limita regulamentului. Peluzele frematau. Aradenii mei injurau, scuipau coji de seminte si erau fericiti. Peisaj pitoresc si fermecator, intr-un fel pe care sunt sigur ca-l intelegeti multi dintre cei care cititi acest post.


Mai apoi am crescut, am uitat de tot fotbal, de murmurul stadionului, de seminte si harmalaie, insa UTA mi-a ramas mereu undeva in suflet. Si imi va ramane mereu, pentru ca de fapt pentru mine UTA inseamna altceva. Inseamna: ARAD.

6 Comentarii »

 • doru a scris:

  Frumoasa introducerea, pe cand articolul?

 • Razvan a scris:

  Cand ma gandesc ca am jucat si eu candva fotbal la UTA, ma apuca asa o nostalgie incat o sa ies dupa-amiaza sa prind o batrana doamna… :p

 • Stefan (autor) a scris:

  ….de kur, in tramvai.

 • andrei a scris:

  In statie la UTA

 • doru a scris:

  Sau mai rau… la stationar!!!!!!!!

 • BOANTA a scris:

  Razvan,la UTA aveam fotbal cu jetoane sau ce ? Ca nu inteleg,cum poti juca fotbal altfel ?

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.