Home » Povesti cu pesti, Video

VIDEO: Stiuci si bibani pe lacul Lumina, Delta Dunarii

31 octombrie 2016 Un comentariu Scris de adi

Aflati in Delta, cu prilejul Cupei Herakles – Delta Dunarii, cautam o zona de pescuit la stiuca unde sa ne “facem mana” inainte de concurs.

Cum pe sectorul de concurs (lacurile Isac, Uzlina si Chiril) pescuitul era interzis in saptamana premergatoare concursului, am decis impreuna cu Doru sa facem o iesire la stiuca pe Lacul Lumina.

Mai jos aveti filmarea unei partide de pescuit pe lacul Lumina. E interesant de observat preferintele stiucilor pentru oscilante la primele ore ale diminetii, ca mai apoi sa le ignore complet. Abia dupa ce am trecut pe voblere de tip jerkbait, capturile au inceput sa apara din nou.

Nalucile care ne-au adus capturi au fost oscilantele si rotativele Blue Fox, iar pe masura ce soarele se ridica pe cer fruntase au devenit voblerele de tip jerkbait, in special: Rapala Shadow Rap si X-Rap.

Vizionare placuta!

P.S. Eu am folosit in special combo-ul Shimano Zodias + Chronarch CI4+ despre care am scris si aici.

Un Comentariu »

  • Voblere jerkbait la stiuca, cand si cum | WSBTEAM - Pescuit la rapitori a scris:

    […] devine complet ineficienta dupa-masa, odata cu iesirea soarelui. Un exemplu ce-mi vine in minte e o partida la stiuca in Delta, pe Lacul Isac, in care desi dimineata prinsesem foarte bine la oscilante, odata cu iesirea soarelui si oprirea […]

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.