Home » Diverse, Stiri

Naluci si Rapitori

15 martie 2010 Niciun comentariu Scris de adi

Unul dintre proiectele ambitioase ale Ligii Romane de Spinning, anuntat inca de la inceputul acestui an, a fost realizarea propriei reviste de pescuit la rapitor. Scopul era unul simplu, cresterea popularitatii spinningului de competitie. Pentru asta, o publicatie de nisa parea cea mai eficienta solutie.

Cel mai important pas a fost facut si anume aparitia primului numar al acestei reviste gratuite, distribuita in format online. El vine cu multe subiecte fierbinti. Printre acestea se numara fenomenul bass, detaliile calendarului competional intern si extern, noutati de pe piata articolelor de spinning precum si o serie de interviuri cu fruntasii pescuitului de competitie autohton. Despre cele de mai sus si multe altele puteti citi in primul numar “Naluci si Rapitori”.

Daca iti place ideea din spatele acestei publicatii si vrei sa te implici, te asteptam sa te alaturi colectivului redactional “Naluci si Rapitori”. Ne poti trimite articolul tau la adresa redactia@lrs.ro .

Pe final, trebuie sa va fac o marturisire. E de fapt o intrebare care ne tot dadea tarcoale pe parcursul realizarii acestei publicatii. Oare cititorii nostri vor elibera mai multi pesti decat ai lor?

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.