Home » Diverse, Povesti cu pesti, Video

Stiuci la naluci XXL, cu Razvan si Andrei

8 octombrie 2013 10 Comentarii Scris de wsb

Cine a spus ca nalucile XXL prind doar stiuci mari ? Intradevar sunt mai selective, dar la urma urmei, dupa ani de prins marlite si stiuci “obisnuite”, nu acesta ar trebui sa fie obiectivul: marea captura ???

Pentru a va lamuri cum sta treaba, va invitam sa priviti imaginile de mai jos intr-o emisiune in care Sava Andrei si Mihuta Razvan au pescuit numai si numai cu naluci din categoria XXL de la Salmo.

 

 

10 Comentarii »

 • riddick ghioroKanul a scris:

  va rog nu ma intelegeti gresit. va urmaresc de ceva timp si parerea mea este ca santeti niste profesionisti(wsb).dar m-am cam saturat de capturi prinse pe incinte amenajate(vladi,cormoran,etc).cum ar fi daca ati incerca si pe o balta mai putin amenajata(ghioroc).din pacate cu stiuca mai putina in fiecare an,dar va asigur ca exemplare la metru exista si aici,spre bucuria mea le-am vazut anul acesta la depus(cateva). ce ziceti pe cand o emisiune pe balta .stiu ca nu aveti pareri prea bune despre balta(concursul aventurilapescuit de acum cativa ani)dar prinderea unei stiuci de un metru aici ar fi o adevarata realizare sau provocare.ca si o paranteza cu uni dinte voi am avut onoarea sa pescuiesc pe balta.aveti clasa si profesionalism.cu respect riddik ghioroKanul.fir intins.

 • suli a scris:

  Frumoase filmari la stiuci, cum era de asteptat de la echipa Razvan-Andrei,si frumoase capturi,ce se mai putea specifica era echipamentul folosit pt,acest tip de naluci(puterea lansetei,actiunea,firul,etc..)

 • Alex.Spiac a scris:

  MOARFA 🙂 !

 • Ionut a scris:

  E mai usor sa prinzi pe o balta amenajata si pe care o cunosti.
  As vrea sa vad si eu emisiuni si filmari pe rauri, ape necunoscute … Nu unde stii sigur ca e stiuca din plin si trebuie sa se agate ceva.
  Oricum, multumim pentru efort, invatam multe din aceste emisiuni

 • Alex.Spiac a scris:

  Ionut fa tu o emisiune pescuind in vana si roaga pe cineva sa te filmeze 🙂

 • semlecangheorghe a scris:

  ”’
  E mai usor sa prinzi pe o balta amenajata si pe care o cunosti.
  ”’

  Normal..pe riuri nu mai este peste..nu poti sa prinzi unde nu este..

 • Razvan a scris:

  Ionut, avem emisiuni si pe ape publice. Uite aici:

  https://www.wsbteam.com/video/4855/

  http://www.energofish.ro/video.php/P%C4%83str%C4%83vii-de-pe-T%C3%A2rnava-Mare/681/

  http://www.energofish.ro/video.php/Clenii-din-umbra-tufelor/647/

  http://www.energofish.ro/video.php/Clenii-de-pe-barajul-Bicaz/528/

  … etc. Din pacate, multe din apele “naturale” sunt atat de neingrijite incat prinderea unui peste in aceste conditii e prilej de sarbatoare…

  Desi cei mai mari pesti pe care noi i-am prins de-a lungul timpului au fost prinsi pe ape publice, densitatea de peste nu prea ne permite sa facem emisiuni atractive.

 • mihai a scris:

  @Razvan – poti sa dai detalii despre ce ati folosit ca struna / inaintas? Sau ce folositi de obicei la pescuit de stiuca?

 • Razvan a scris:

  In ultima vreme, adica de vreo doi ani incoace, eu si Andrei am folosit exclusiv strune din fluorocarbon gros (0,80 mm) si inca nu ne-a taiat nicio stiuca, desi am prins cateva sute.
  Mai multe amanunte gasesti in articolul de aici: https://www.wsbteam.com/do-it-yourself/strune-de-stiuca/

 • mihai a scris:

  @Razvan – Multumesc mult pentru recomandare

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.