Home » Diverse, Stiri

Noutatile anului competitional 2011

14 noiembrie 2010 14 Comentarii Scris de adi

Ieri seara a luat sfarsit Adunarea Generala a Ligii Romane de Spinning, desfasurata si in acest an in incinta pensiunii de la Doripesco. Ca la orice sfarsit de an, reprezentantii cluburilor membre LRS s-au adunat pentru a decide evolutia ulterioara a pescuitului de competitie la rapitor.

S-au adus o serie de imbunatatiri regulamentului, insa cea mai importanta decizie luata a fost permiterea utilizarii motoarelor termice in competitii incepand cu 2011. Acestea vor fi limitate la 5CP, modificarea urmand sa se aplice atat in cadrul Ligii Master cat si la Open.

Este o decizie ambitioasa, care deschide noi orizonturi, contribuind la cresterea semnificativa a calitatii pescuitului, precum si la diversificarea surselor de finantare ale Campionatului National de Spinning. Este o directie care va duce implicit la crestea pietei de ambarcatiuni si motoare termice, un segment in care se invart sume deloc neglijabile.

In plus, suprafata de pescuit va creste si ea implicit, in ianuarie urmand sa fie alese pistele care intrunesc aceste conditii. Folosirea motoarelor termice va permite marirea sectoarelor de concurs si de ce nu, in unele cazuri, pescuitul pe toate suprafata lacului. Se fac astfel pasi mari catre standardele si realitatile competitiilor externe.

Si ca tot veni vorba, anul 2011 aduce Olimpiadele Pescuitului la Roma. Lotul national, finantat de LRS, va participa la Campionatul Mondial de Pescuit din Barca. In paralel vor avea loc CM de Bass si CM Pastrav de pe Mal, doua competitii pentru care se va incerca atragerea de sponsorizari. Personal voi face tot posibilul pentru ca la anul sa ne deplasam in Italia cu 3 loturi, pentru toate cele 3 discipline.

Restul deciziilor vor fi publicate in curand pe site-ul ligii.

14 Comentarii »

 • Andrei a scris:

  EVOLUTION!

 • Andrei a scris:

  Acum intrebarea care ne framanta cel mai tare: Ce sa fie? Ce sa fie?
  Honda, Yamaha, Mercury?
  2 timpi, 4 timpi?
  E destul de 4 cai? Tre sa bagam de 5? Parca si cu 4 zbori cu barcutele astea. HMMMMM>?!?!?!

 • catalin a scris:

  e simplu Andrei ! iei de 4 si il “faci” de 6.:))

 • Andrei a scris:

  SSSSSSSSSSStttt!

  N-avem voie:). Vom avea comisie de testeri:)

 • catalin a scris:

  si pe si pe testeri cine ii testeaza ? ;))

 • Andrei a scris:

  testeru’ sef

 • Razvan a scris:

  Despre ce mircuiti voi acilea, despre termice ? Da-le drecu, hai la peste mai Savante! Sau mai bine fa-mi lanseta aia odata ca nu am cu ce da teapa in salai!:P

 • andrei a scris:

  Sa vina numa materia prima…
  Am gasit testeru… Lanseta lui Razvan duce maxim 5 cai jumate. Daca-i dam 6 cai frumosi(contravenienti) se rupe.

 • catalin a scris:

  alte noutati de la AG mai aveti ? am cautat pe lrs.ro dar nimic .se pare ca doar aici am gasit o bruma de informatii ! multumiri !

  p.s.: cum a ramas cu mansele ? tot 2 in 2 zile diferite ?

 • Razvan a scris:

  Si eu m-am mirat cum au reusit sa dezbata din zori si pana-n noapte si sa rezulte doar doua chestiuni demne de a fi retinute: motoare termice pana in 5 cai si concurs pe toata balta.
  Cum nu am reusit nici noi sa smulgem mai multe de la reprezentantii nostri, nu ne ramane decat sa asteptam comunicatul oficial al LRS. 😛

 • catalin a scris:

  pana de Craciun sigur vine …….asa incet …romaneste !!!!

 • Adi a scris:

  Catalin,

  Au ramas tot doua manse, in doua zile diferite. Lasa restul, pune-te numa sa-ti cauti motor 🙂

 • catalin a scris:

  multumesc Adi ! deja am incepaut sa caut ;))

 • doru a scris:

  A aparut si comunicatul oficial

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.