Home » Diverse, Stiri

Premianţii anului 2012

28 februarie 2013 5 Comentarii Scris de wsb

La inceputul anului 2012 am lansat o noua provocare cititorilor nostri, indemnandu-i nu doar sa ne citeasca, ci sa contribuie ei insisi la dezvoltarea blogului WSB scriind despre pescuit. Si aceasta nu doar de amorul artei scrisului. Valoarea premiilor puse in joc a fost destul de consistenta, autorii avand sansa ca pentru un articol reusit sa castige mult peste ceea ce ofera orice revista, blog sau sait de specialitate in momentul de fata.

Runda 1 – Cel mai bun articol Februarie-Iunie 2012

Dintre articolele trimise de catre colaboratori in decursul lunilor februarie-iunie 20120, castigator a fost desemnat Dan Cojocaru, pentru articolul Lansete de fabrica sau custom? .

Autorul a fost recompensat cu un voucher Energofish, in valoare de 300 Euro, in schimbul caruia isi va putea alege articole de pescuit comercializate de  sponsorul nostru.

Runda a 2-a – Cel mai bun articol Iulie-Decembrie 2012

La fel ca si in runda 1, dintre articolele primite de la colaboratori in al doilea semestru al anului, a fost ales un castigator, si anume Alin Draganescu, pentru articolul Somn şi adrenalină pe Mureş .

Si el a fost recompensat cu articole de pescuit in valoare de 300 Euro, de la sponsorul nostru Energofish.

Multumim tuturor celor care si-au sacrificat din timpul liber pentru a scrie pentru noi in anul ce s-a incheiat si ii invitam sa scrie in continuare, caci competitia continua.

In 2013 WSB recompenseaza fiecare articol publicabil !

Pentru ca sansa oricarui autor de a fi recompensat pentru articolul scris sa fie mai mare, in anul 2013 ne-am gandit sa schimbam putin regulile. Vom premia 12 articole publicabile, cu cate un voucher Energofish, in valoare de 50 Euro. Castigatorii vor putea alege in contul acestuia scule de pescuit la rapitori si nu numai. Pe langa produsele Eenergofish, in oferta acestora gasiti si alte branduri celebre precum Salmo, Mann’s, Ryobi, Wright & McGill, Trokar, Vision, Tuf Line etc

Exista totusi si o limitare, menita a da o sansa in plus celor interesati. Un colaborator nu poate fi premiat pentru mai mult de 4 articole. Premiile vor fi acordate in decurs de o luna de la publicarea articolului.

Asadar, va invitam sa impartasiti cu noi aventurile voastre pescaresti, intamplarile iesite din comun, capturile voastre deosebite, aspecte tehnice legate de echipamente de pescuit, tactici sau strategii care au dat roade si orice altceva legat de lumea aceasta minunata a pescuitului.

Va asteptam si spor la scris !

5 Comentarii »

 • stefan a scris:

  In acest caz, ma apuc si eu de scris. E obligatoriu despre pescuit?

 • Razvan a scris:

  Oferta este doar pentru non-membrii WSB ! 😛

 • alinutz 87 a scris:

  Multumesc WSB, multumesc ENERGOFISH!!!!!! Fir intins!!!!

 • Avatul – supradoza de adrenalina | WSBTEAM - Pescuit la rapitori a scris:

  […] Articol recompensat cu un voucher Energofish in valoare de 50 Euro, in cadrul campaniei “In 2013 WSB recompenseaza fiecare articol publicabil !” […]

 • Bibanii lacului Egreta | WSBTEAM - Pescuit la rapitori a scris:

  […] Articol recompensat cu un voucher Energofish in valoare de 50 Euro, in cadrul campaniei “In 2013 WSB recompenseaza fiecare articol publicabil !” […]

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.