Home » De la cititori, Diverse, Stiri

Chiar premiem cele mai bune articole!

7 februarie 2012 3 Comentarii Scris de wsb

Pentru ca suntem un club care se tine de promisiunile facute, in luna Februarie, 2012 premiem cel mai bun articol al anului 2011. Vezi https://www.wsbteam.com/colaboratori/ .

Pentru ca nu vrem sa ne credeti pe cuvant sau nu cumva sa deduceti ca ne tinem de nepotisme aveti mai jos articolele scrise de colaboratori in anul 2011:

Pe Cris, candva…, scris de Iancsi;

Febra Pelagica, scris de Petre Onea;

Regele Somn, scris de Iancsi;

Mud Hole si MHX…, scris de S…………… G…………..;

Bass-ii din Valea Rotunda, scris de Gabriel Mihalyfalvi;

Daiwa Millionaire CV-Z, scris de Ungureanu Ovidiu.

Iar premiul este adjudecat de catre………………………………………………………………………………………………………………..

Petre Onea, votat in unanimitate de catre membrii clubului, CEL MAI BUN ARTICOL de la colaboratori in 2011, acesta castigand un premiu in valoare de 200 Euro (cash).

Premiem si in 2012
2012 este abia la inceput, iar cu ajutorul sponsorului clubului, Energofish, vom premia in continuare cele mai bune articole, mai organizati si mai deschisi decat in 2011.

Runda 1 – Cel mai bun articol Februarie-Iunie 2012
Articolele trimise de catre colaboratori in decursul lunilor Februarie, Martie, Aprilie, Mai si Iunie vor fi evaluate, citite si recitite de catre membrii clubului, pana vor cadea de-acord asupra celui mai iscusit scriitor, celui care ar putea deschide apetitul pentru pescuit chiar si celui mai nepescar dintre nepescari.

Energofish vine in sprijinul colaboratorilor Clubului de Pescuit Sportiv West Spinning Brigade cu un premiu, voucher, in valoare de 300 Euro.

Runda a 2-a – Cel mai bun articol Iulie-Decembrie 2012
La fel ca si in runda 1 articolele trimise in decursul lunilor Inuie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie si Decembrie vor fi evaluate, citite si recitite de catre membrii clubului pentru a determina cel mai bun articol, premiat de asemenea cu sprijinul Energofish, cu un premiu, voucher, in valoare de 300 Euro.

Tot ce ne mai ramane de facut este sa va uram fir intins si stilou incins.

3 Comentarii »

 • Onea Petre a scris:

  Multumesc baieti , o surpriza placuta , am crezut ca o gluma de-a lui Adelin heheehehehh!!!

  Spor la scris , sper sa vedem articole frumoase de acum incolo ,o initiativa frumoasa , mai ales pentru tinerii care inca nu muncesc , isi pot achizitioana astfel un echipament in conditii !
  Felicitari pentru idee !

 • Mutaf Valeriu a scris:

  Felicitari !

 • marius6006 a scris:

  Nu-i corect banii trebuia sa-i primesc eu,n-am publicat inca nimic din respect pt toti care au scris articole aici dar.. am niste texte..senzationale

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.