Home » Jurnal de concurs, Stiri

Adunarea Generala a Ligii Romane de Spinning, Februarie 2013

9 februarie 2013 Niciun comentariu Scris de wsb

A mai fost inca o Adunare generala LRS, iar la fel ca si in anii precedenti, aceasta s-a tinut la Brasov.

Este o adunare generala care cere o schimbare, o noua conducere un nou suflu competitiei pescuitului la rapitori. Este nevoie de noi strategii, mai multa expunere media, inasprirea unor regulamente si de ce nu, un posibil facelift si o imbogatire a continutului site-ului www.lrs.ro, care momentan este inca in “vacanta”.

Cine sunt oamenii care vor duce LRS-ul mai departe?! Conform voturilor, 7 la 5 sunt pentru Sorin Buculei, care este acum noul presedinte LRS. Un presedinte secundat de Bunghez ca si vicepresedinte, Ovidiu Ristivan presedinte CTDA Master, Doru Somesan CTDA Open si Rares Boeriu trezorier.

Calendarul competitional nu este foarte diferit de cel din 2012, si anume avem 5 concursuri in Divizia Master si 5 in Divizia Open:

Divizia Master:
2 concursuri la stiuca in Delta Dunarii si anume: Periprava 20-21 aprilie si Cormoran 25-26 mai. 1 concurs  la biban pe cea mai mare pista din competitiile interne si anume Bicaz pe 6-7 iulie. 1 concurs la clean pe Lacul Belis in 3-4 august si in cele din urma, cea care va decide care va fi noul campion in 2013, competitia de la Valea Argovei, avand ca specie tinta salaul in 28-29 septembrie.

Divizia Open:
In Divizia Open avem stiuca in 6-7 aprilie pe incintele de la Cormoran, salau in 15-16 iunie pe Valea Argovei, biban in 24-25 august pe Rogojesti, clean in 14-15 septembrie pe Lacul Belis  si din nou biban in 19-20  octombrie pe Manjesti.

Disciplina:
S-a votat prezenta obligatorie la festivitatea de premiere, cu avertisment la prima abatere si urmand a fi incarcat cu 2 puncte la a doua abatere… la a 3-a si a 4-a este evident ca se vor mai acumula puncte.

Masurarea pestilor in 2013 se va face doar pe apa.

Raman sa participe in continuare tot 46 de concurenti in Divizia Master, iar in 2013 Cupa Ligii se va tine in 6-7 aprilie pe o noua locatie de salau, si anume la Stolnici.

Va fi un an bun, unul rau, nu se stie. Cu siguranta ne dorim din ce in ce mai multi participanti la aceste etape, etape la care iti poti perfecta tehnicile de pescuit sau poti sa inveti tehnici noi, dar cel mai important este ca poti sa inveti intr-un singur sezon de competitii mai mult decat intr-o viata la pescuit.

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.