Home » Jurnal de concurs

Cupa Rogojesti 2009, o noua victorie WSB!

10 octombrie 2009 Niciun comentariu Scris de andrei

Apele cu peste putin, in acest caz putin punctabil, pentru ca biban s-a prins, dar 90% din ei sub masura, se dovedesc a ne fi favorabile.

Boanta inca de  sambata seara ne-a declarat ca va castiga mansa pe sectorul sau. Era foarte increzator in fortele proprii. Ca sa nu o mai lungim… asa a si fost. A punctat! atat de bine incat a castigat concursul cu cele mai ravnite premii dupa Cupa WSB – Fishshop Sarulesti: o lanseta Daiwa Steez Compile X ( cele mai avansate tehnologic lansete de la Daiwa) si o mulineta Daiwa Infinity Q care echilibra perfect lanseta (din partea Arrow International).

1_500

Concursul, ocolind micile disfunctionalitati organizatorice a fost unul spectaculos cu multe rasturnari de situatii, primii clasati fiind:

1. Boanta Robert
2.Dumitru Ion (aka. Paco)
3.Trestian Paul
4.Lazea Sorin
……………………………………………..

Batalia pentru locul intai anul acesta a fost mai spectaculoasa ca niciodata, ducandu-se pana in ultima mansa a ultimului concurs din turneu, Constantin Lucian, care chiar deca ramane in lotul national pierde locul intai in favoarea lui Paco, clasandu-se in final pe locul al treilea, dupa al nostru Boanta.

LOTUL NATIONAL PENTRU 2010:

1. Dumitru Ion
2. Boanta Robert
3. Constantin Lucian
4. Buzatu Sabin
5. Vlasin Horea

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.