Home » Jurnal de concurs, Stiri

W.S.B. Pike Challenge 2012 – Vladimirescu

24 martie 2012 Un comentariu Scris de wsb

Sambata 31 martie 2012, pe lacul Big-Pike – Vladimirescu va avea loc intalnirea greilor din West Spinning Brigade in intrecerea WSB Pike Challenge 2012, eveniment in urma caruia lacul isi va deschide portile pentru pescarii de stiuca din toata tara, care cauta trofee. Aceasta intalnire are si scopul promovarii spinningului in randul copiilor, care vor putea pescui pe lac intr-o mini-competitie de 2 ore din barca, dar si pentru restabilirea ierarhiilor in club, unde cei ce au parasit competitiile tind sa domine numeric.

Spectatorii care vor sa participle la eveniment pt a-si sustine favoritii sunt asteptati cu bere din partea casei.

Spectacolul, distractia si buna dispozitie sunt garantate.

Regulament de concurs Seniori:

Concursul se va desfasura pe parcursul unei singure manse de 6 ore, cu incepere de la ora 7 dimineata in echipe de cate 2 pescari. Se va pescui din barca in sistem C&R, exclusiv cu momeli artificiale. Singura specie care puncteaza este stiuca. Dimensiunea minima este de 60 de cm si puncteaza cele mai mari 3 stiuci din concurs. Pestii se vor masura cu un metru de croitorie omologat de arbitrii si se vor fotografia in barca de catre concurenti, iar validarea rezultatelor se va face la mal de catre arbitrii prin analizarea si validarea fotografiilor. Fotografiile trebuie sa fie clare si sa reflecte realitatea. Clasamentul final al concursului se stabileste prin insumarea celor mai mari 3 stiuci. Castiga echipa carea are cei mai multi centimetri. In caz de egalitate castiga echipa cu cel mai mare peste, iar daca egalitatea persista in continuare se ia un considerare urmatorul cel mai mare peste.

Regulament de concurs Juniori:

Concursul se va desfasura pe perioada a doua ore, de la ora 15 la ora 17. Se va pescui din barca (in limita barcilor disponibile), fiecare copil va fi insotit in barca de catre un adult din grupul de organizatori. Se va pescui din barca in sistem C&R, exclusiv cu momeli artificiale. Speciile care puncteaza sunt stiuca si salaul. Nu exista dimensiune minima. Pestii se vor masura cu un metru de croitorie omologat de arbitrii si se vor fotografia in barca de catre insotitori, iar validarea rezultatelor se va face la mal de catre arbitrii prin analizarea si validarea fotografiilor. Fotografiile trebuie sa fie clare si sa reflecte realitatea. Castiga cel ce aduna cei mai multi centimetri de peste. In caz de agalitate castiga cel ce are pestele cel mai mare, iar in caz ca egalitatea persista se ia in considerare urmatorul cel mai mare peste.

Un Comentariu »

  • semlecangheorghe a scris:

    Beton initiativa cu copii…Fiu-meu deabia asteapta…O lista de inscrieri,ceva??

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.