Home » Jurnal de concurs, Stiri

WSB & Friends – Perch Challenge 2010

30 iulie 2010 3 Comentarii Scris de adi

Si uite asa a mai trecut un an de la prima editie Perch Challenge. Va reamintesc ca in cele 5 ore s-a stabilit un nou record la bibani viteza, 274 la numar. Dupa cum stiti, recordurile sunt facute pentru a fi doborate, asa ca lansam invitatia la Perch Challenge – Editia 2010.

Regulile raman aceleasi. Momeli artificiale, din barca, cu masuratoarea la final. Locatia stabilita este tot lacul care ne-a oferit cateva mii de bibani in anii precedenti si anume acumularea de la Taut. Nu vor exista sectoare, zone delimitate, se va putea pescui pe toata suprafata acestuia.

Ce ramane de facut? Nimic mai simplu.
Trimiteti-ne un mail la contact@wsbteam.com pentru a confirma participarea. Nu aveti nevoie decat de o barca, o lanseta, un juvelnic si un pumn de naluci. Credeti-ma pe cuvant, nu veti avea parte de bibani mofturosi. In schimb, fizicul va va fi pus la grea incercare de acest maraton de 5 ore.

Concursul se va desfasura in data de 07.08.2010 in intervalul orar 14:30-19:30. Intalnirea participantilor va avea loc in jurul orelor 13:30, pe barajul de la Taut, loc de unde se va da si startul.

Va divulg si un calcul matematic simplu. 274 de bibani in 5 ore, inseamna 0.913 bibani / minut. Sincer, nu mi se pare deloc mult si sunt convins ca poate si mai bine, mult mai bine. Daca reusiti sa prindeti cu 0.007 bibani /minut mai mult, adica 0.92 bibani/minut la final veti aduna 276, echivalentul unui nou record.

Asadar sambata, pe 07.08.2010, repetati de cateva ori calculul de mai sus, puneti mana pe o lanseta si alergati catre barajul de la Taut. Numai aici vor aparea noi recorduri.

Later edit: Pentru siguranta am trecut in weekend pe la Taut sa verificam bonitatea pistei. Ne-am convins toti de o treaba. Bibanul…”mâncă”!

3 Comentarii »

  • semlecangheorghe a scris:

    La un moment dat am crezut ca nu se va mai tine editia a doua,bine ca m-am inselat

  • Razvan a scris:

    Am asteptat sa inceapa sa manance bibanul in draci. Si acum asa mananca, deci party time !

  • Bogdan a scris:

    Ceva rezultate?

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.