Home » Reviews

Rapala Magnum Tackle Bag

7 martie 2016 Niciun comentariu Scris de razvan

Vremurile romantice in care pescarul de rapitor batea malurile apelor echipat cu o vesta cu mai multe buzunare, in care intrau toate maruntisurile de care avea nevoie ca sa prinda peste, au apus demult.

Arsenalul spinningarului zilelor noastre este mult, mult mai vast. Cutii cu voblere, gume, jiguri, naluci metalice si alte bazaconii prinzatoare, cutiute pentru accesorii, role cu fir pentru lider, patent, grip, cantar, aparat foto, agrafe pentru retinerea capturii… Daca peste toate acestea mai punem o pelerina de ploaie, un pachetel cu mancare, o sticla cu apa si poate o berica, doua de hidratare, se intelege ca e nevoie de doua genti sau cel putin de una, dar in care sa incapa „ca-n spital” !

Cum intru in categoria pescarilor de spinning mai mult decat pasionati, colectia mea de naluci a devenit in timp destul de impresionanta. De aceea car multe lucruri cu mine la peste si am avut nevoie de o geanta cat mai incapatoare. Raspunsul l-am gasit recent: Rapala Magnum Tackle Bag.

Foto 1

Foto 2

Dimensiunile aproximative sunt de 54 x 39 x 32 cm. Inauntru in cap lejer 7 cutii Plano 3700 ( 35 x 23 x 5 cm), iar geanta este livrata cu trei cutii de aceasta marime.

Foto 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Capacul este dotat, pe fata interioara, cu un buzunar cu fermoar pentru lucrurile de care e nevoie sa fie tot timpul la indemana.

In partea din fata, exista un compartiment generos care se deschide larg, pentru diverse accesorii. Pe partea exterior a acestuia este prevazut un buzunar din plasa.

Tot pe partea din fata a gentii, sub capac, sunt dispuse doua inele de care de pot atarna diverse lucruri cum ar fi gripul, o legatura de chei, un patent etc.

Foto 4
Fiecare din partile laterale are cate un buzunar incapator, cu capac dotat cu un buzunarel exterior din plasa.

Foto 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partea din spate a gentii are si ea un compartiment cu fermoar, iar pe exterior un alt buzunar din plasa.

Foto 6

Fundul gentii este dintr-un material rigid, impermeabil. Per ansamblu, materialele textile din care este croita geanta sunt groase, facute sa reziste, iar fermoarele sunt solide.

Foto 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gata cu vorbaria. Hai la peste !

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.