Home » Stiri

Relax la EXPO AVENTURI 2014

25 februarie 2014 Niciun comentariu Scris de wsb

Probabil stiti ca la mijlocul lunii Martie, mai exact 13-16 Martie are loc Expo Aventuri la pescuit editia a XIII-a, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Echipa noastra va fi prezenta la aceasta editie la standul A14 unde vom lansa noile branduri de naluci soft Valley Hill si Lucky John, gama Relax va fi si ea prezenta la standul nostru, unde Kopyto este din nou vedeta noasta. Nu vrem ca pescarii de crap si stationar sa ne ocoleasca, asa ca am pregatit promotii la carligele FUDO, dar si alte promotii pe care va lasam sa le descoperiti in standul nostru. Tot din gama Fudo avem o gama foarte mare de jiguri incepand de la nr.6 pana la 7/0 turnate pe o gama variata de gramaje incepand de la 1 gr pana la 60 gr. Dupa experientele noastre de pe alte meleaguri am adus in tara o montura pe care am intalnit-o la pescarii din Letonia, si acum vrem sa o impartasim cu voi…

 

 

 

 

 

 


 

am adus in tara o montura pe care am intalnit-o la pescarii din Letonia, si acum vrem sa o impartasim cu voi. Pentru pasionatii de pescuitul la vobler venim cu gama Kenart, care acopera toate speciile de pesti rapitori de la noi, stiuca, somn, salau, clean , biban, avat.

Va asteptam la standul A14,

Echipa Relax.

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.