Home » Jurnal de concurs

Estul Salbatic

6 septembrie 2008 Niciun comentariu Scris de wsb

E toamna, vacanta mare e pe sfarsite. E ultimul weekend de joaca. Nerabdatori am ajuns la Rogojesti. Plaiurile moldovene ne intampina cu aceeasi incarcatura spirituala. Oricand ne putem astepta ca un lan de grau sa fie parjolit, o fantana otrvita in calea cotropitorilor, care de aceasta data vin dinspre soare apune. “Soarele e de-o sulita pe cer”. Dupa o noapte de drum, ne pregatim sa luam cu asalt cetatea bucovineana a bibanilor. E strigator la cer.

Lacul este complet schimbat fata de ceea ce am lasat in urma. Apa vechilor sectoare este mica si mult mai tulbure. Bibanii mai putini si mai mici. Vechea pista de concurs, de anul trecut, a fost de data aceasta incorporata intr-un sector mult mai vast(sectorul 1), iar pe masura ce ne indreptam spre baraj urmeaza sectorele 2 si 3. Observam o tendinta de crestere a pistei de concurs, direct proportionala cu numarul de concurenti.

In sectoarele 2 si 3 apa este mult mai limpede si bibanii mai imbracati, desi uneori destul de dificil de localizat. Pe masura ce orele de antrenament se scurg, realizam ca recordul D-lui Stratonov(136 bibani) este aproape imposibil de doborat.

Bafta cititorule!

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.