Home » Jurnal de concurs, Stiri

Locul 2 la IPCC (International Predator Classic Challenge) Etapa 1, Ungaria

20 noiembrie 2016 Niciun comentariu Scris de wsb

Proaspat incheiat Campionatul National de Spinning din Romania, colegii nostri de club nu s-au mai putut abtine pana la anul, asa ca incurajati de Kicsi Sandor, Adrian Spiac si Avram Adelin au decis sa participe la International Predator Classic Challenge.

IPCC este un campionat international organizat in Ungaria, constand in 3 runde de calificari si o etapa master la care marele premiu este o barca Hiros Yacht de toate frumusetea.

image1-2

Pista de concurs este lacul Szucsi To, o balta binecunoscuta pescarilor de crap, dar cu o istorie mai saraca in ale spinningului.

Fiind o fosta balastiera, balta tine toate speciile de rapitori de ses, de la somn, salau, biban, stiuca pana la avat si chiar bass.

image5-1

Sistemul de punctare este de asemenea un lucru inedit al acestui turneu open, unde puncteaza toate speciile de rapitori si sunt bonificate primele doua capturi din speciile tinta: stiuca salau si biban, adaugand astfel un nivel extra de dificultate competitiei.

Tinand cont de legislatia in vigoare din Ungaria care interzice folosirea sonarului dupa data de 1 noiembrie, sonarul a fost interzis pe toata durata concursului, ingreunand si mai tare descoperirea pistei, nemaivazuta pana in ziua antrenamentului oficial de catre colegii nostri.

Cateva concluzii trasate in jumatate de zi de antrenament i-au ajutat pe Adi si Adelin sa captureze 4 salai si un biban punctabili, clasandu-se pe locul doi la acest open si calificandu-se in felul asta in finala, cu posibilitatea de a castiga o barca Hiros Yacht.

image1-3

Le-a mai lipsit o stiuca ca sa ocupe prima pozitie a podiumului.

adi-salau-ipcc

image4-1

image6-1

image3-1

 

La competitie au participat mai multe echipaje din Romania si Slovacia. Atmosfera a fost excelenta, cu mancare buna si oameni prietenosi.

Adi si Adelin ne-au transmis ca s-au simtit foarte bine si vor reveni cu placere in luna decembrie cu ocazia finalei IPCC.

image-1

image2-2

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.