Home » Jurnal de concurs

Sa incepem cu inceputul…

8 aprilie 2009 Niciun comentariu Scris de wsb

dscf9889

Sarulestiul, nu cu mult timp in urma il consideram doar un mit, o legenda, la care putini alesi au acces. Nu as fi crezut vreodata ca voi apuca sa pescuiesc pe cel mai tare lac din Europa: detine recordul pentru cei mai multi salai capturati intr-o zi si tot aici au fost capturati 8 dintre primii 10 crapi ca marime din lume, omologati pana in prezent.

img_0145

Este probabil cel mai complet lac in materie de structuri si locuri. De la livezi scufundate, drumuri, fundatii, praguri si pana la platouri presarate cu agataturi se gasesc de toate. Trebuie doar sa fi in stare sa alegi.
De rapitori cu siguranta nu duce lipsa, cel mai in mediul sau fiind salaul, urmat de biban (foarte mare), stiuca, pe alocuri cate un somnotel si nu de mult, sturioni.

Cele enumerate mai sus cat si suprafata intinsa sunt cele care permit organizarea unui concurs de anvergura. Astfel la prima etapa organizata de Clubul Sportiv de Pescuit WSB au participat nici mai multi nici mai putini de 99 de concurenti. Singurul intarziat a fost Mihai Predescu de la Spinning Squad Craiova pe undeva prin Serbia, care a facut tot posibilul pentru a ajunge sa pescuiasca in mansa a treia.

In afara de dozatorul de bere nu am prea intalnit probleme tehnice, fara a mai pune la socoteala cele -2 grade C din noaptea dinspre vineri spre sambata care oricum nu puteau fi controlate.

rag

Una peste alta a fost un concurs reusit. Locurile 1, 2 si 3 castigate de: Doru Somesan (WSB), Vlasin Horia(Aqua Transilvae) si respectiv Dumitru Ion(Paco Spinning Club ), urmati de Tatu Ioan(Giani…WSB), care a reusit sa puncteze in ultima mansa cu cea mai mare captura, un salau de 72cm.

WSB a facut o figura frumoasa cu 4 concurenti in primii 10 (Sava Andrei locul 7, Spiac Adrian locul 10) si 6 concurenti in primii 25( Boanta Robert locul 11 si Tudose Stefan, care desi a avut probleme tehnice cu motorul in mansa 1 si 2 a reusit sa intre in puncte cu locul 22).

clasament

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.