Home » Povesti cu pesti, Reviews

Gata cu secretele, bibanul asteapta

19 noiembrie 2010 10 Comentarii Scris de robert

Am decis, in urma numeroaselor intrebari legate de modul de pescuit si mai ales de “nada” folosita, sa incerc in cateva randuri sa raspund acestei intrebari: Cu ce ai dat ?

Recunosc ca am avut si situati penibile, in care unii s-ar fi dat si peste cap sa afle acest lucru.

Amuzat fiind de faptul ca ei chiar s-au apucat de antremament in ideea de a reusi.
Am intalnit si situatii de “miopism sever”, in care concurentul de langa mine se apropie de barca acoperit de motive care mai de care mai amuzante (cea in care barca se deplaseaza in directia opusa vantului, dand vina pe lestul gresit ales pentru aceasta vreme). Sau situatii in care adversarul pescuieste la 10 m de barca mea cu privirea concentrata pe trusa mea de pescuit.
In goana strangerii de informatii s-a ajuns inclusiv la antrenarea pasarilor de prada,acestea putand survola barca adversa timp de cateva ore fara sa oboseasca.

Antrenament cu pasari

Aterizarea ei pe barca mea la momentul respectiv am vazut-o ca pe un semn divin dar acum observ unde s-a ajuns cu adversitatiile in pescuitul de competitie.

Nenea... Dai si mie un peste?

Nenea... Dai si mie un peste?

De aceea am hotarat sa scriu aceste randuri, sa putem comunica, sa stim fiecare cu ce sa dam, iar cel mai bun in folosirea lor sa castige.

Action Tail este naluca preferata la biban , disponibila in doua variante single tail si twin tail pe o paleta de culori ce iti permite sa alegi indiferent de vreme si de culoarea apei , avand rezultate in aproape orice conditii. Materialul rezistent permite asezarea acesteia foarte bine pe jig , avand o rezistenta sporita la atacurile repetate ale pestilor.

Action tail

Action tail

Action Single Tail este naluca ideala in perioada in care pestele se hraneste intens, fiind foarte usor de identificat si de ingerat, usor de confundat cu pestii prada. Action Twin Tail are rezultate foarte bune in perioadele de acalmie, cand pestele nu reactioneaza la nimic altceva decat la vibratia celor doi apendici, producand o turbulenta in apa la care bibanul nu poate sta deoparte.

La biban mi-au adus rezultate fantastice. Nu va ramane decat sa le incercati sa va convingeti de rezultate. Fir intins tuturor!

10 Comentarii »

 • andrei a scris:

  Pasarica… unde ai gasit-o?!

 • doru a scris:

  ”tu ai desenat asta?”

 • andrei a scris:

  Doru…. ne-am pierdut la comentariul tau.

 • BOANTA (autor) a scris:

  pasarica e a lui Bogdan !:)

 • Lucian a scris:

  Ultima poza e de pus in rama. Fara diacritice 😀

 • doru a scris:

  am trimis doua comentarii, primul nu apare si din cauza asta nu se intelege.

 • Junior a scris:

  Lasa taticu nu te scoate ca netul e de c…. si recunoaste ca odata cu varsta ajungi numa sa vrei lucrurile si fara sa le faci se intampla:)
  P.S.Oare daca nu apare mesaju o sa intelegeti ce am vrut sa zic in mesaju anterior sau o sa trebuiasca sa inventez ceva???

 • Florin a scris:

  pasarica tot pasarica ramane

 • Coleen Sosa a scris:

  pasarica tot pasarica ramane

 • Paul a scris:

  Frumos !
  Fir intins

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.