Home » Featured, Reviews

Scule pe bune – Yo Zuri Sashimi Minnow

28 iunie 2009 Un comentariu Scris de stefan

Yo Zuri Sashimi Minnow
Noul Pointer sau doar un X-Rap cu nume exotic?
Frapanta aparitie a acestui exotic jerkbait in panoplia Yo-Zuri, a reusit sa ne faca sa ne punem intrebari.

yo-zuri sashimi

yo-zuri sashimi

Ce vor cei de la Yo-Zuri cu Sashimi?
Isi cer drepturile pe hiperconcurentiala piata a jerkbaiturilor din state? Cu siguranta. Mai putin sigur este insa raspunsul la urmatoarea intrebare care ni se infiripa in minte: vor reusi? Va reusi Sashimi Minnow sa se impuna ca o personalitate distincta, precum Lucky Craft Pointer sau va ramane undeva in palierul de jos al pietei jerkbaiturilor, alaturi de X-Rap, a carei menire a fost sa aduca un nou suflu in gama Rapala si sa atace o nisa ocupata pana atunci de exoticele creaturi japoneze? Greu de spus.

rapala x-rap

rapala x-rap

Deocamdata, la o prima vedere, Sashimi se aseamana frapant cu ambele modele amintite. Cei de la Yo-Zuri insa, au echipat Sashimi Minnow cu o calitate interesanta, cel putin in teorie: finisajul cu vopsea cameleonica. Astfel, vazut de pestele rapitor, voblerul isi schimba culoarea in functie de unghiul din care este privit. Este insa asta ceva mai mult decat o strategie de marketing? Vom vedea.

lucky craft pointer

lucky craft pointer

In asteptarea primelor exemplare, baza de date a WSB ne arata ca Pointerele, spre exemplu s-au dovedit naluci utile pe apele noastre in diverse situatii: au prins avati pe marile rauri- mai degraba in ipostaza de minnow clasic, dar si stiuci apatice, supuse presiunilor extreme pe pistele Turneului AVP, acolo unde mai toate celelalte voblere au dat gres.

stiuca sacalaia

Nicio grija, vom reveni cu detalii despre Sashimi Minnow la sfarsitul sezonului.

Un Comentariu »

  • Razvan a scris:

    Gata, m-am inscris deja pe lista de asteptare.
    In mod cert va merge recuperat in blana ! :))

Lasati un comentariu

Adaugati comentariul mai jos, sau trackback de pe site-ul tau. Te poti abona la comentarii via RSS.